Ansøg om certificering

Det står vi for

Insolvenscertificering garanterer professionel håndtering gennem et ufravigeligt krav om specialistens eksekvering og generalistens overblik. Vi løser problemer med professionel ydmyghed og fornemmelse for godt købmandskab funderet i kerneværdierne ordentlighed, engagement og faglighed og med det formål at sikre værdi og arbejdspladser – med respekt for loven, mennesker og samfundet.

Se en liste over certificerede insolvensadvokater her

Sådan bliver du certificeret insolvensadvokat

For at blive certificeret insolvensadvokat skal du kunne dokumentere erfaring, specialisering og er underlagt skærpede krav til ordentlighed. Ansøgning indgives to gange årligt med frist 1. september og 31. marts og er gældende i tre år. Det koster 4.000 kr. ekskl. moms at blive certificeret.

Læs bestemmelserne her

Optagelse som certificeret insolvensadvokat

Optagelse som certificeret insolvensadvokat forudsætter godkendelse af Danske Insolvensadvokaters certificeringsudvalg. Certificeringsudvalget tager stilling til nye medlemmers optagelse og revurderer løbende optagne medlemmers certificeringsstatus.

Udvalget er sammensat af medlemmer fra den siddende bestyrelse i Danske Insolvensadvokater samt andre medlemmer af Danske Insolvensadvokater og består af fem personer.

Ansøgningsskema kan downloades her