Om os

Certificeringsordningen for insolvensadvokater blev etableret i 2012 af Foreningen af Danske Insolvensadvokater.

Danske Insolvensadvokater

Foreningen af Danske Insolvensadvokater har til formål at fremme en høj faglig og etisk standard inden for rekonstruktion, afvikling af insolvente virksomheder og konkursbehandling. Desuden arbejder foreningen for at skabe ramme for videreudvikling af medlemmernes faglige kompetencer samt at udbrede kenskabet til danske advokaters rådgivningsydelser inden for insolvensområdet.

Læs mere om Foreningen af Danske Insolvensadvokater her

di

Certificeringsordningen

Certificeringsordningen er med til at sikre fagligheden blandt foreningens medlemmer og understøtter foreningens formål om at fremme en høj faglig og etisk standard inden for branchen. Som sådan er certificeringsordningen en garant for professionel håndtering gennem ufravigelige krav om dokumenteret erfaring, kontinuerlig specialisering og ordentlighed i måden, vi løser opgaverne.

Læs mere om bestemmelser her

 

cert_dansk

Certificerede advokater

Alle certificerede advokater lever op til en række skærpede krav, og deres status som certificerede advokater vurderes løbende. Certificeringen er personligt møntet på den enkelte advokat. Ordningen tæller godt 150 advokater fordelt over hele landet pr. april 2015.

Se listen over certificerede advokater her

 

 

 

certificeret